Jari Tervo

Kaikki blogit puheenaiheesta Järkipolitiikka

Ilmaiseksi asuvat rakentamaan asuntojaan

Hallituksemme häärii vankeinhoidon kanssa ja miettii sakkorangaistusten muuntoa vankeustuomioiksi ja miten verovarat siihen riittävät. Vankeinhoito on kallista. Asialle voisi tehdä jotain. Mielestäni vankeja voidaan velvoittaa työhön kuten uusien vankiloiden rakentamiseen ja vanhojen kunnostukseen. Samalla moni oppisi uuden ammatin pohjan. Sama malli sopii työkykyisille työttömille maahanmuuttajille. Heissä on enemmistö nuoria terveitä miehiä, jotka luuhaavat kauppakeskuksissa joutilaina. Työmailla on vanhoja raihnaisia ukkoja rakentamassa näille nuorille miehille asuntoja.

EUn edistyspuolueet EUn selkäranka

EUssa on lisääntynyt järkevien puolueiden ja politiikan määrä. Se on ilahduttavaa. Itävallan uusi hallitus toimii aikuisen tavoin liittokansleri Kurzin nuoresta iästä huolimatta. Ilmeisesti nuorta johtajaa vielä kiinnostaa nuoren polven tulevaisuus kotimaassaan. Vanhat pierut taasen ovat jo niin lähellä hautaa, ettei heitä asia kiinnosta. Tuore Itävallan hallituksen suunnitelma: "Itävallan hallituksen maanantaina kertomien uusien linjauksien mukaan siirtolaiset eivät voisi hakea sosiaaliturvaa lainkaan ensimmäisen viiden vuoden aikana Itävallassa asuessaan.

Pääministeri ja SDP tiukentamassa maahanmuuttoa tuntuvasti

Perjantaina saimme kuulla, että pääministeri ja SDP haluavat tiukentaa tuntuvasti pakolaisten maahanmuuttoa EUn ulkopuolelta. Pääministerin lausunnon mukaan eivät ilman oleskelulupaa olevat voi enää nauttia maan kansalaisten tavoin sosiaalietuuksista. Eivätkä heidän lapsensa. Pääministeri katsoo SDPn tavoin, ettei nykyinen muuttovirran taso voi jatkua. Turvapaikanhakijoita on otettu liikaa väestön määrään nähden. Demarit haluavat keskittää turvapaikanhaun vain muutamaan paikkaan ja kieltää hakijoiden vapaan asettautumisen miten he haluavat.

Usko ja ymmärrä.

Olen mietiskellyt, että koskakohan ihmiset alkavat uskomaan niitä ihmisiä, joita vihaavat? (voi myös sanoa: täysin eri mieltä olevia. Tämä ei siis ole sama asia inhoamisen kanssa.) 

1. Varoiteltiin surffareista. Tuli täyslaidallinen. "Kuitenkin satoja poistuu maasta petyttyään antiin ja sisäministeriön arvion mukaan kaksi kolmesta ei saa turvapaikkaa jne."

Uusi poliittinen liike – Kansallinen Viskipuolue

Koko Suomen eduskunta on täynnä puolueita, joiden tehtävä näyttäisi olevan suomalaisen työn ja yrittämisen tekeminen mahdollisimman vaikeaksi tehtailemalla jatkuvasti uusia työnteon esteitä. Lisäksi poliitikot haluavat säädellä kansalaisten elämäntapoja pilkuntarkasti lähtien siitä, mihin kellonaikaan saamme käydä ruokakaupassa ostamassa elintarvikkeita ja missä osoitteessa sijaitsee liike, josta saisi päänsärkylääkettä.

Näin toimii yritys- ja yrittäjäväverotus Suomessa.

Verotusta ja sen jälkeistä elämää.

Esimerkki yrittäjän verotuksesta elävästä elämästä , nehän eivät kuulemma maksa veroja ollenkaan.
Ensinnäkin yrityksen tilille tulee rahaa tuotteiden hintojen mukaan , yrityksen tililtä maksetaan kaiken nimiset verot ja maksut sekä muut toiminnasta aiheutuvat kulut.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä